Kratko o ponudbi

Prostori

Kulinarika

Cene

Kontakt

Kje smo

Galerija

 

Vodnjak znanja - Celovška 61;    Pisarna - Gosposvetska 1, 1000 Ljubljana;      tel.: 01 426-85-80,  faks.: 01 426-85-79

gsm.: 041-418-693   e-mail.: rok.knez@siol.net

 

 

Parkiranje
Mestni promet
Drugo 

 

 

 

 

 

 

 

 

                            KJE NAS NAJDETE?

 

Vodnjak znanja boste našli na eni od štirih glavnih ljubljanskih vpadnic. In sicer tisti, ki se na drugi strani končuje v Celovcu. Torej že od nekdaj poimenovani Celovški cesti, natančneje na številki 61.

 

 


 

Vodnjak znanja se nahaja v prvem nadstropju starejše stavbe breskove barve, katere pročelje krasi starinski vhod z obnovljenim portalom, ki nosi vgravirano letnico 1864 in gotovo najlepšimi vhodnimi vrati na tem delu Celovške ceste.

Za tiste, ki se lažje znajdete po opisu, Vodnjak znanja je, iz smeri centra Ljubljane proti Šiški, v prvem nadstropju predzadnje hiše pred Plečnikovo Staro cerkvijo, kateri sledi novejši objekt, v katerem ima prostore Obrtna zbornica Slovenije, BVQ Bureau Veritas... 

Za tiste, ki ste včasih radi »žurali«, danes pa radi kaj dobrega pojeste, pa podatek, da je Vodnjak znanja  točno nasproti Case del Papa.

Na vrh

 

PARKIRANJE

Parkirate lahko na parkirišču ob Stari cerkvi ali 5 min oddaljenem parkirišču pod Halo Tivoli. Vedno lahko najdete prosto parkirno mesto pod nekdanjim hotelom Bellevue.

Seveda lahko poskušate srečo s parkiranjem tudi v bližnjih ulicah, vendar sta zgoraj omenjeni možnosti gotovo najbolj predvidljivi.

Na vrh

 

MESTNI AVTOBUS

Dobra izbira je tudi avtobus mestnega prometa, katerega postajališči (Stara cerkev) sta v neposredni bližini.
Iz obeh smeri vozijo avtobusi številka 1, 3, 5, 7, 8, 15, 16.

V smeri proti Centru se postajališče mestnega prometa Stara cerkev (št. 20) nahaja pred že omenjeno stavbo, v kateri je sedež Obrtne zbornice Slovenije, manjša poslovalnica Pošte, BVQ...

Če se bo avtobus ustavil pred kamnitim zidom, za katerim je parkirišče pod Halo Tivoli, ste se peljali eno postajo predaleč. Peš boste za pot nazaj potrebovali manj kot 5 minut...

V smeri iz  Centra proti Šiški, pa je postajališče Stara cerkev (
št. 21) malo dlje od zgoraj omenjenega, na nasprotni strani semaforiziranega križišča.

Če boste z avtobusa v eni od hiš zagledali prodajalno orientalskih preprog ABBASI, se peljete že proti naslednji postaji pri nekdanjem Kinu Šiška, oziroma M-hotelu. V tem primeru boste malce bolj v škripcih, saj boste, v primeru, da ste se odločili za pešačenje do Vodnjaka, potrebovali vsaj 10 minut.

Na vrh

 

 

DRUGO

Po lastnih izkušnjah vam lahko zagotovimo, da so na ožjem področju mesta zmagovalci v mobilnosti, še posebej spomladi, poleti in jeseni (morda tudi pozimi) – kolesarji.
Na vrh